Visconti Salvador Dali

Visconti Salvador Dali

Visconti Salvador Dalí Green Vermeil Vulpen (Limited Edition)
Salvador Dalí, meester van het surrealisme, wordt geëerd met deze gelimiteerde vulpen van Visconti. Visconti wilde niet een surrealistische kopie maken, maar juist de concepten van Dalí in de pen verwerken.

De concepten
Kreeft, één van de grote obsessies van Dalí, een harde buitenkant maar zacht van binnen: dit komt tot uiting in het sterling zilver van de pen, maar waarbij het "zachte" interieur (de inkt) nog steeds zichtbaar is.
Newton: de vensters in de dop tonen het binnenwerk van de pen, de voeder en de penpunt.
Lade: de lade op Dalí's beeldhouwwerk "Brandende Vrouw" staat voor de vrouwelijk sensualiteit, maar in deze pen symboliseert het het sierlijke schrijven en wordt het gebruikt om de pen te vullen.
Smeltend horloge: Visconti kon de verleiding niet weerstaan om een smeltend horloge op de houder van de pen te verwerken.
Bloedend hart: het hart van de Eenhoorn bloedt, maar in deze pen is het geen echt bloed, maar stelt het de inkt voor die zachtjes naar de penpunt vloeit.

De gelimiteerde uitgave van 904 vulpennen is voorzien van Visconti’s beroemde 23 karaat Palladium Dreamtouch penpunt en maakt gebruik van het Double Reservoir Filling vulsysteem. De pen wordt geleverd met een fraaie standaard.
Pen is nieuw en ongebruikt, inclusief alle accessoires, boekjes en certificaat.

Visconti Salvador Dalí Green Vermeil Vulpen (Limited Edition)
Gelimiteerde uitgave van 904 vulpennen. De pen wordt geleverd met een fraaie standaard.
Pen is nieuw en ongebruikt, inclusief alle accessoires, boekjes en certificaat.

Bij vragen of interesse stuur een mailtje via het contactformulier.

Verstuur een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *